Over Gashendel.nl

Gashendel.nl combineert het aanbod van meerdere motorwebsites en toont dit ontdubbeld in een duidelijk overzicht. Op deze manier zoek je eenvoudig naar jouw tweedehands motor.


Hoe zoek je naar een tweedehands motor?

Op Gashendel.nl kan je een gespecificeerde zoekopdracht met jouw wensen opgeven om de ideale tweedehands motor te vinden. Van jouw gespecificeerde wensen wordt een aanbod gecreëerd van meerdere motorwebsites en motordealers. Door op de advertentie te klikken krijg je een pop-up te zien. Hier kan je kiezen of je de motor rechtstreeks bij de dealer of op een motorwebsite wilt bekijken.


Nieuw aanbod per e-mail

Om het zoeken naar een tweedehands motor makkelijker te maken, kan je zoekopdrachten opslaan en een e-mailnotificatie instellen. Je ontvangt een e-mail wanneer er nieuwe tweedehands motors aangeboden worden die aan jouw zoekopdracht voldoen. Je kunt deze notificatie instellen door je te registreren.


Zoekopdracht bewaren

Op Gashendel.nl kan je makkelijk zoekopdrachten bewaren, om je zoektocht later te hervatten. Als je een 'Gashendel.nl-account' hebt worden je zoekopdrachten automatisch op de homepage geplaatst. Registreren doe je hier.


Tweedehands motor volgen

Heb je een tweedehands motor gevonden en wil je updates over deze motor blijven ontvangen? Dit kan door een account aan te maken bij Gashendel.nl. Je ontvangt een bericht als jouw tweedehands motor een (prijs)wijziging heeft of is verwijderd van Gashendel.nl