Kymco Motoroccasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
20 resultaten

Tweedehands Kymco kopen

Wil je een tweedehands Kymco scooter of motorscooter kopen? Kende je het merk al, of wil je er eerst meer over weten? Je bent bij Gashendel.nl op de juiste plaats.

Het Taiwanese bedrijf KYMCO is opgericht in 1963, daarvoor was het onderdeel van Honda. De naam is een afkorting van Kwang Yang Motor Company. Oorspronkelijk maakte men onderdelen voor Honda, maar vanaf 1970 ging het bedrijf ook scooters produceren. De eerste scooters onder de naam KYMCO verschenen pas in 1992 op de markt.

In de loop der jaren is KYMCO uitgegroeid tot de grootste scooterfabrikant in Taiwan en de op vier na grootste ter wereld. Sinds 2008 produceren zij ook de motorblokken voor de BMW G 450 X enduro-motorfietsen. Ook Kawasaki werkt sinds 2013 samen met KYMCO. De J 300 ABS scooter is bijvoorbeeld gebaseerd op de KYMCO Downtown 300i scooter.

KYMCO gaat met de tijd mee

In de loop der jaren is KYMCO de Aziatische markt ontgroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een wereldwijde speler op de markt van scooters, lichte motorfietsen en ATV’s, beter bekend als quads. KYMCO bewijst dat zij met hun tijd meegaan, want zij produceren tegenwoordig ook scootmobielen en elektrische scooters. Hun Noodoe-mediasysteem biedt moderne integratie tussen je telefoon en de cockpit. Deze vervoermiddelen zijn dus helemaal van deze tijd.

Tweedehands KYMCO E-Scooter kopen?

Onder de naam E-Vitality verkoopt KYMCO e-scooters in twee uitvoeringen: een 25km en een 45km versie. Hoewel de markt voor tweedehands scooters nog erg klein is, is dat natuurlijk gewoon een kwestie van tijd. De e-scooter is hèt nieuwe stadsvervoermiddel; stil, schoon en snel, met een alsmaar groeiende actieradius en dalende prijzen. Deze markt gaan zeker nog heel erg groeien en daarmee zal het aanbod tweedehands modellen onvermijdelijk stijgen.

Tweedehands KYMCO-scooter kopen?

KYMCO is groot geworden met traditionele scooters. Deze zijn voorlopig nog niet verdwenen. Wie op zoek gaat naar tweedehands scooters komt ook zeker KYMCO tegen. Zij leveren een uitgebreide reeks aan compacte, wendbare scooters in verschillende stijlen en kleurstellingen. De nieuwste modellen voldoen aan de nieuwste Euro4 emissie-eisen en worden ook in een 25km en 45km versie op de markt gebracht.

Tweedehands KYMCO-motorscooter kopen?

Wie op zoek is naar een tweedehands KYMCO-motorscooter zal ook niet lang hoeven zoeken op Gashendel.nl. Vrijwel alle nieuwe motorscooters van KYMCO voldoen aan de nieuwste Euro4 emissie-eisen. Er zijn modellen tussen de 125 en 550cc in verschillende stijlen en kleurstellingen.

Met een motorrijbewijs A en A2 kun je bijvoorbeeld op de Xciting 400i springen. Deze 400cc motorscooter is uitgerust met ABS voor meer veiligheid en een nieuw frame dat meer rijcomfort moet leveren. Onder de buddyseat heb je, zoals bij alle motorscooters voldoende ruimte voor je helm en wat andere spullen.

De AK550 is het zwaarste model; een vloeistof gekoeld tweecilinder motorblok met 4 kleppen per cilinder. De motor loopt op EURO95 en is voorzien van elektrische injectie en twee power modes: Full power en Rain-mode. Dat rijdt dus altijd lekker soepel en met deze motorscooter kom je ook op de snelweg uitstekend met het verkeer mee. Door de Brembo schijfremmen en ABS-remtechniek sta je ook snel weer stil.

Andere KYMCO-motorscooters vind je bijvoorbeeld onder de namen People, New People, Downtown en Vitality. Op Gashendel.nl zijn er vast nog wel meer modellen te vinden.

KYMCO ATV kopen?

Heb je liever een KYMCO-motor op vier wielen en zoek je een tweedehands ATV of quad, dan hoef je waarschijnlijk niet lang te zoeken. Hoewel de markt in Nederland relatief klein is, zul je op Gashendel.nl zeker de nodige modellen aantreffen.

KYMCO heeft een flinke serie quads in haar gamma, zoals de KXR-, de MXer- en de MXU-modellen met bijvoorbeeld de 700i en MXU 465i. Deze laatste zijn nog vrij nieuw, maar KYMCO doet al even mee in deze markt. Je zult dus genoeg andere tweedehands modellen vinden.

Tweedehands KYMCO kopen


Wil je een tweedehands KYMCO motorscooter kopen, dan doe je er verstandig aan regelmatig Gashendel.nl te bezoeken.

Let op! Dit is de testomgeving van Gashendel.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.