Vraag en antwoord over Gashendel.nl

Algemeen

Privacy

Voor motorzoekers

Voor motordealers en adverteerders


Wat doet Gashendel.nl?

Gashendel.nl is een zoekmachine die het occasionaanbod van meerdere motorwebsites combineert. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond in een zoekopdracht. Hierdoor zoek je heel eenvoudig op één plek naar jouw nieuwe motor.

Welke websites zijn er aangesloten bij Gashendel.nl?

Op de homepagina vind je het volledige overzicht van de motorwebsites en portals die aangesloten zijn bij Gashendel.nl.

Ik mis een merk/model, hoe kan dit?

Op Gashendel.nl kan je alle merken en modellen selecteren die voorkomen op de meeste motorwebsites. Het kan echter zo zijn dat een merk en/of model niet op Gashendel.nl geselecteerd kan worden, omdat er weinig tot geen aanbod is. Geef in dat geval jouw merk en/of model op als trefwoord. Ben je van mening dat het toevoegen van een bepaald merk en/of model van toegevoegde waarde kan zijn voor Gashendel.nl? Neem dan contact met ons op via:
info@gashendel.nl.


Privacy

Wat is het privacybeleid van Gashendel.nl?

Gashendel.nl wil jou helpen bij de zoektocht naar jouw nieuwe motor. Het beschermen van jouw privacy is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking en is ons privacybeleid daarop aangepast. We zijn graag transparant naar onze gebruikers en geven we onze gebruikers inzicht in welke gegevens we verzamelen en waarom we ze verzamelen.

Er verandert niets aan je huidige instellingen of de manier waarop we je gegevens verwerken. We verduidelijken onze beschrijvingen en geven je controle om je gegevens te updaten, beheren, exporteren en verwijderen.

Gashendel.nl is onderdeel van de Telegraaf Media Groep, je kunt de Privacy verklaring hier nalezen. Heb je vragen, neem dan contact op via info@gashendel.nl.

Hoe kan ik mijn rechten uitoefenen met betrekking tot de persoonsgegevens die Gashendel.nl van mij verwerkt?

Recht op inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens, recht van bezwaar en beperking
Je kunt te allen tijde en zonder kosten inzicht krijgen in jouw gegevens die door Gashendel.nl zijn verwerkt en deze gegevens desgewenst laten aanpassen of aanvullen indien ze onjuist of onvolledig zijn. In bepaalde gevallen kun je ook jouw persoonsgegevens laten verwijderen, bijvoorbeeld wanneer deze niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor zij zijn verstrekt. Ook kun je bezwaar maken tegen het gebruik van jouw persoonsgegevens of eerder gegeven toestemming intrekken. In sommige gevallen kun je het gebruik van jouw gegevens tijdelijk laten opschorten, bijvoorbeeld als er onduidelijkheid is over de juistheid van de gegevens.

Recht op gegevensoverdracht
Je kunt de gegevens die Gashendel.nl met jouw toestemming of in het kader van de uitvoering van jouw overeenkomst met Gashendel.nl verwerkt opvragen of (indien technisch mogelijk) naar een andere partij laten overdragen.

Klachtrecht
Als je een klacht hebt met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan kun je dit melden via ons contactformulier. Ook kun je jouw klacht melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Je kunt jouw gegevens direct inzien, wijzigen en verwijderen door in te loggen in jouw account.

Mocht je toch nog aanvullende vragen, verzoeken en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar: info@gashendel.nl. Binnen maximaal 30 dagen verwerken we jouw verzoek.


Vraag en antwoord voor motorzoekers

Wat zijn de voordelen van een account aanmaken?

Je wordt op de hoogte gehouden van het nieuwe aanbod op Gashendel.nl en kunt zoekopdrachten opslaan. Daarnaast kan je occasions volgen en wijzigingen omtrent de motor ontvangen. Registreren kan hier.

Hoe kom ik in contact met de aanbieder van een tweedehands motor?

Gashendel.nl is een zoekmachine waar het aanbod van meerdere motorwebsites en dealers wordt aangeboden. Wanneer je een motor hebt gevonden, kan je doorklikken naar een motorwebsite of dealer. Op deze site kan je de contactgegevens van de motordealer vinden.

Hoe krijg ik de beste zoekresultaten op Gashendel.nl?

Gashendel.nl toont een groot aanbod occasions. Om hieruit de beste zoekresultaten, aansluitend op jouw wensen, naar voren te laten komen, helpt het om te filteren op meerdere zoekopties. Geef bijvoorbeeld het gewenste merk, model, bouwjaar, de prijs, kleur en andere specifieke wensen voor jouw motor op.

Ik mis een aantal zoekopties, kunnen deze worden toegevoegd?

Om meerdere motorsites te kunnen doorzoeken en zoveel mogelijk motoren te tonen, biedt Gashendel.nl alleen de zoekopties die door de meeste motorwebsites worden ondersteund. Wel kan je een trefwoord meegeven aan jouw zoekopdracht, waardoor je gerichter kan zoeken.

Hoe kan ik - als geregistreerde gebruiker - een zoekopdracht verwijderen?

Je kunt in jouw account de zoekopdracht verwijderen door op het kruisje achter de betreffende zoekopdracht te klikken.

Hoe plaats ik mijn motor op Gashendel.nl?

Het is niet mogelijk om jouw motor direct op Gashendel.nl te plaatsen. Gashendel.nl doorzoekt het occasionaanbod van meerdere Nederlandse motorwebsites. Wanneer je jouw motor op een van deze motorwebsites plaatst, dan zal deze ook automatisch op Gashendel.nl getoond worden. Het is niet mogelijk om jouw tweedehands motor rechtstreeks op Gashendel.nl te plaatsen.

Ik ben een geregistreerde gebruiker op Gashendel.nl, hoe verwijder ik mijn account?

Klik op het menu rechtsboven en ga naar 'Mijn gegevens'. Hier vind je de link om jouw account te verwijderen.

Kan ik een zoekopdracht bewaren of tweedehands motors volgen, en hoe doe ik dit?

Registreer je als gebruiker via deze link. Jouw eerdere zoekopdrachten worden automatisch op de homepage geplaatst. Je kan ook zelf de zoekopdrachten opslaan en een e-mail notificatie instellen. Als er nieuw aanbod beschikbaar is ontvang je een e-mail. Ook kan je occasions volgen. Je ontvangt een e-mail als er (prijs)wijzigingen zijn.


Vraag en antwoord voor motordealers en adverteerders

Waarom wordt mijn motor niet gevonden op Gashendel.nl?

Heb je een advertentie geplaatst op tenminste een van de motorwebsites, maar kan je je motor niet vinden op Gashendel.nl? Dan zijn er verschillende scenario's mogelijk. Het kan tot 24 uur duren voordat jouw tweedehands motor op Gashendel.nl getoond wordt. Ook komt het regelmatig voor dat er niet specifiek genoeg gezocht wordt naar de betreffende motor. Zijn er 24 uur voorbij en kun je jouw motor niet vinden, hoe specifiek je ook zoekt? Stuur dan een mail met daarin de link van jouw advertentie en/of zoveel mogelijk specificaties van de motor, zoals het merk, model, bouwjaar, de prijs, kilometerstand en kleur. We kijken het graag voor je na.

Mijn motor is al verkocht, waarom staat hij nog steeds op Gashendel.nl?

Het kan voorkomen dat jouw motor verkocht is, maar nog wel op Gashendel.nl staat. Dit betekent dat jouw advertentie nog op andere motorwebsites staat. Je kunt de advertentie niet op Gashendel.nl verwijderen, omdat dit een geautomatiseerd proces is. De advertentie moet bij de bron verwijderd zijn, anders blijft Gashendel.nl de advertentie tonen. In de pop-up van de betreffende motor op Gashendel.nl kan je zien op welke motorwebsites de advertentie nog staat. Als je deze advertenties verwijdert, dan verdwijnt de motor ook binnen 24 uur van Gashendel.nl.