Adverteren voor motorbedrijven       

Gashendel.nl Direct verkeer

Wij bieden consumenten een snelle weg naar een tweedehands motor middels een directe doorverwijzing naar de detailpagina van de dealer. Voordelen hiervan zijn dat de afleiding wordt weggenomen en een snel resultaat wordt gecreëerd. Gashendel.nl biedt een snelle weg naar een verkochte occasion.

Branding van jouw bedrijf

Wil je de potentiële motorkopers in jouw regio bereiken? Dan behoort adverteren middels een bannerset gericht op jouw locatie ook tot de mogelijkheden. De banners kunnen op specifieke, vaste plekken worden ingekocht, bijvoorbeeld op basis van merk en/of regio. Door de vele mogelijkheden is de prijs voor deze propositie op aanvraag.

Enthousiast geworden van de advertentiemogelijkheden op Gashendel.nl? Of ben je op zoek naar andere communicatiekansen? Stuur dan een e-mail naar salessupport@gashendel.nl en het team van Gashendel.nl neemt contact met je op. Liever telefonisch contact? Het sales team is te bereiken via (088) 82 401 36.


Adverteren voor Particulieren

Het is ook mogelijk om als particulier je motorfiets op Gashendel.nl te tonen. Je kunt een advertentie plaatsen op een van de aangesloten portals. Wanneer jouw advertentie op een van de aangesloten portals is geplaatst wordt de advertentie automatisch binnen 24 uur op Gashendel.nl weergegeven.


Adverteren voor Mediabureaus & Nationale adverteerders

Gashendel.nl biedt verschillende manieren om je product of dienst onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen. Wens je specifiek advies of heb je vragen over beschikbare posities en mogelijkheden? Neem dan contact op met salessupport via (088) 82 401 36.